Így KERÉK átadó

Fenntarthatóság és gyermeki örömök a Bridgestone Tatabánya „Így KERÉK a világ” pályázatán

Az évek óta sikeresen zajló, a Bridgestone Tatabánya munkatársainak szóló „Így KERÉK a világ” pályázat lehetőséget nyújt bridgestone-os anyukák és apukák gyermekeinek, hogy különféle témában, kreatív alkotásokkal nevezzenek értékes nyereményekért.

Idén a Föld napja alkalmából, fenntarthatósági témában érkeztek a rajzok, festmények, installációk, melynek segítségével a gyerekek elmondhatták, mit tesznek a bolygóért nap mint nap. mint idén először, a közönség és zsűri különdíjas okosórát, walkitalkie-t vihetett haza. Minden résztvevő a fenntarthatóság jegyében napelemes játékot kapott, a Bridgestone Tatabánya ezzel is, a minden egyes alkotásba befektetett munkát értékelte.

A múlt héten rendezett díjátadón Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató és Király Ildikó HR vezető két kategóriában adták át a díjakat.  Az első három helyezett sporteszközökkel gazdagodott, valamint idén először, a közönség és zsűri különdíjas okosórát, walkitalkie-t vihetett haza. Minden résztvevő a fenntarthatóság jegyében napelemes játékot kapott, a Bridgestone Tatabánya ezzel is, a minden egyes alkotásba befektetett munkát értékelte. Az ünnepséget Molnár Zoltán bűvész tette varázslatossá a gyerekek legnagyobb örömére, amely tortázással ért véget.

Cikk megosztása