Bridgestone reggeli

Reggeli Bridgestone-módra

Nem ez az első alkalom, hogy a Bridgestone Tatabánya vezetősége meglepetés reggelivel köszönti a munkába érkező kollégáit. Júniusban, az abroncsgyárban ismét napindító finomságokkal, széles mosollyal, jó hangulatban kezdték a műszakot.

Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató a tatabányai gyár különböző területeinek közép-és felsővezetőivel együtt, több alkalommal, a napfelkeltét megelőzve különleges ajándékkal kedveskedett a munkatársaknak. A „Bridgestone reggeli 2.0” kampány keretében négy reggelen át, szendvicsekkel és nyári frissítővel várták hajnalban a műszakot kezdő kollégákat.

Amíg a háttérben örökzöld slágerek szóltak, a dolgozók egy kihelyezett szerencsekeréken is pörgethettek, így a jókedv mellett apróbb jutalmakkal, a biztos kezű játékosok pedig értékes tárgyi nyereményekkel is gazdagodhattak.

„Úgy gondolom, egy gondoskodó vállalatnak feladata, hogy a napi munkán túl is figyeljen munkavállalóira. Hiszem, hogy jó hangulatban, egyszerűbben lehet venni az élet minden akadályát, ezért is szerveztük meg immáron második alkalommal ezt a programot. Büszke vagyok arra, hogy a vezetőség minden tagja szívügyének tekintette a reggeliosztást, amely visszatükröződött a munkatársak arcán is, hisz egész nap őszinte mosolyokat lehetett látni a gyárban” – mondta Topolcsik Melinda a projekt kapcsán.

Ami biztos, hogy nem ez volt az utolsó közös reggeli a Bridgestone tatabányai üzemében.

Cikk megosztása