Nyitott Kapuk

Nyitott Kapuk a tatabányai József Attila könyvtárban

Klímavédelemről gyerekeknek a Bridgestone Tatabánya kollégái jóvoltából.

A múlt heti, tatabányai József Attila Könyvtárban tartott „Nyitott kapuk” klímavédelmi rendezvényen képviseltette magát a Bridgestone Tatabánya, ahol bemutatták a gyár környezettudatosság jegyében végzett tevékenységeit, valamint „fenntartható” ajándékokkal is kedveskedtek a látogatóknak.

A tatabányai üzemnél a zöld jövő megteremtése konkrét kezdeményezésekkel és tettekkel is alátámasztott, melyet a folyamatos technológiai újítások, a villamos energia 100%-ban megújuló energiaforrásokból való fedezése és a 2050-re kitűzött szénsemlegességi cél is bizonyít.

A fenntartható gondolkodásra nevelést már gyerekkorban el kell kezdeni, így a Bridgestone kollégái nemrég a Dózsakerti Váci Mihály Általános Iskolában is tartottak egy rendhagyó tanórát, ahol játékosan hívták fel a figyelmet arra, hogyan óvható meg a bolygónk a jövő generációi számára.

A Bridgestone Csoport globális kötelezettségvállalása az E8 ebben a misszióban is segítséget nyújt, 8 értékben összefoglalva a cég alapelveit: energia, ökológia, hatékonyság, kiterjesztés, gazdaságosság, érzelem, könnyedség és felhatalmazás, amelyek a jelenben és a jövőben is irányt adnak a Bridgestone Tatabánya törekvéseinek.

Cikk megosztása