Bridgestone Tatabánya | Rólunk
Bridgestone Tatabánya | Rólunk

RÓLUNK

Bridgestone Tatabánya | Topolcsik Melinda

Kedves Látogató!

Köszöntjük Önt a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. hivatalos honlapján. A Bridgestone-nál szívügyünk, hogy mozgásban tartsuk a világot, megtalálva a legjobb megoldásokat, legyen szó akár a közlekedésbiztonságról, egy jótékony eseményről vagy éppen az egészségtudatosságról. Egy modern vállalat tevékenységének alapvető része kell, hogy legyen a társadalmi felelősségvállalás, és rendkívül hálás vagyok, hogy ez nálunk kiemelt szerepet játszik. Hiszem, hogy együtt új módokon fejleszthetjük régiónkat, mindezt úgy, hogy tudatos közösségeket építünk beszállítóinkkal, vevőinkkel és munkatársainkkal egyaránt.

Ügyvezetőként mindig arra törekszem, hogy a Bridgestone közösség minden tagja érezze, hogy milyen fontos szerepet játszik a vállalatcsoport életében. Ennek érdekében hoztuk létre honlapunkat is. Tekintse meg legfrissebb híreinket, képgalériánkat, csatlakozzon hozzánk akár ügyfélként, beszállítóként vagy új kollégaként!

Üdvözlettel:
Topolcsik Melinda
ügyvezető igazgató

Bridgestone E8 kötelezettségvállalás a jövőnkért

„A társadalom szolgálata kiemelkedő minőségben” – alapítónk, Shojiro Ishibashi elvei mentén figyelmünk üzleti eredményeink és termékeink kiválóságán túl környezetünkre is kiterjed.

Tartós értékeinkből született meg személyes E8 kötelezettségvállalásunk, amelyet a fenntartható jövő megvalósítására és támogatására hoztunk létre. Nyolc értéket fogalmaztunk meg, melyek célja, hogy fenntartható módon, a munkavállalókkal, a partnerekkel és a társadalommal együtt segítsük elő a jövő társadalmának és közlekedésének átalakulását.

Energy (Energia): elkötelezettség a karbonsemleges mobilitás és társadalom megvalósítására

Ecology (Ökológia): elkötelezettség az olyan fenntartható gumiabroncs technológiák és megoldások fejlesztése iránt, amelyek megóvják a környezetet a jövő generációi számára

Efficiency (Hatékonyság): elkötelezettség a termelési lehetőségek maximalizálása iránt a mobilitás fejlesztése révén

Extension (Kiterjesztés): elkötelezettség a folyamatos mobilitás és innováció iránt, amely az embereket és a világot is előre viszi

Economy (Gazdaság): elkötelezettség a mobilitás és az üzleti tevékenységek gazdasági értékének maximalizálása iránt

Emotion (Érzelem): elkötelezettség a lelkesedés és az öröm fokozására a mobilitás világában

Ease (Könnyedség): elkötelezettség a kényelem és a nyugalom megteremtésére a mobilitás világában

Empowerment (Felhatalmazás): elkötelezettség egy olyan társadalom megteremtésére, amely mindenki számára biztosítja a hozzáférhetőséget és a méltóságot

Bridgestone Tatabánya | E8

A Bridgestone Tatabányánál hiszünk a karbonsemleges közlekedés és a zöld energia fontosságában. Gyárunk 2020 márciusa óta 100% -ban megújuló energiaforrásokból fedezi villamosenergia-igényét, ami a zöld jövő megteremtésének stabil alapját jelenti.

Büszkék vagyunk rá, hogy jó úton járunk ebben a fejlődésben. ENLITEN nevű gyártási technológiánk ezenkívül csökkenti az abroncsok tömegét és gördülési ellenállását, ezáltal fenntarthatóbb használatot tesz lehetővé. Virtuális abroncsfejlesztési technológiánkkal pedig a nyersanyagfogyasztást és a szén-dioxid kibocsátást akár 60% -kal is tudjuk csökkenteni.

A mobilitás fejlesztése elsődleges vállalati célunk, és hiszünk benne, hogy a folyamatos fejlődés előnyeit mindenki számára hozzáférhetővé kell tenni. Ezért tatabányai gyárunkban folyamatosan fejlesztjük termelési kapacitásainkat, hiszen az innováció és a fenntarthatóság a jövő sikerének alapja.

Emellett törekszünk arra, hogy közösségünket sokszínű programokkal is erősítsük. Gyárunkban egymást érik a sokszínű, kulturális programok, egészségügyi kampányok és sportrendezvények. Ugyanakkor a környezetünkben élőkről sem feledkezünk meg, rendszeres adományainkkal, felajánlásainkkal a tatabányai gyár is támogatja a helyi szervezeteket, felkarolunk jó ügyeket.

KÖRNYEZETVÉDELMI POLITIKA

Bridgestone Tatabánya | KÖRNYEZETVÉDELMI POLITIKA:

A Bridgestone környezeti küldetésének célja a tiszta környezet biztosítása gyermekeink és a jövő generációi számára, különös hangsúlyt fektetve három területre: a természettel való összhangra, a természeti erőforrások tiszteletben tartására és a CO2-kibocsátás csökkentésére. A fent említett témák magukban foglalják az anyagok racionális és felelősségteljes kezelését felhasználásuk minden szakaszában, amelynek nagy jelentősége van a fenntartható fejlődés alapelveit a gyakorlatban megvalósító társadalom felépítésében.

  • Bridgestone Környezeti Misszió - poszter
  • Környezet- és energiapolitika

BIZTONSÁGPOLITIKA

A biztonság a legfontosabb prioritásunk, és mindig az első helyen áll - az egészségügyi és biztonsági küldetés a Bridgestone cégcsoport felső vezetésének nyilatkozata.

Ezt a küldetést négy kulcsfontosságú intézkedés támasztja alá a biztonság javítása érdekében:

  • KY (KIKEN YOCHI)
  • RA (KOCKÁZATÉRTÉKELÉS)
  • Egészségügyi és biztonsági szabályok
  • 3S - Kiválasztás és válogatás, szisztematika, tisztítás

Ezeknek a tevékenységeknek a célja a biztonságtudatosság növelése, a gépek biztonságának növelése, és a munkaegészségügyi és munkavédelmi irányítási rendszer folyamatos fejlesztése.

  • OHS küldetés - poszter
  • Biztonsági politika
Bridgestone Tatabánya | BIZTONSÁGPOLITIKA:

MINŐSÉGPOLITIKAI NYILATKOZAT

Bridgestone Tatabánya | MINŐSÉGPOLITIKA:

Minőségi küldetésünk célja, hogy meghatározzuk a cselekvés menetét, hogy minden szempontból a legjobbak legyünk. Minden munkavállalónak szerepe van, mindenki képes jobbá tenni a vállalatunk működését.

Véleményünk szerint a szervezetnek meg kell teremtenie a feltételeket a folyamatok javításán, valamint az alkalmazottak és rendszerek fejlesztésén. A vezetők feladata az iránymutatás biztosítása, az innováció előmozdítása, valamint a csapat iránti elkötelezettség és motiváció. Ezen kívül az alkalmazottaknak meg kell próbálniuk minél jobban megérteni ügyfelüket, javaslatot kell tenniük a fejlesztésekre, és ébernek kell lenniük a lehetséges problémák időben történő észlelésére.

  • Minőségi küldetésnyilatkozat - poszter
  • Minőségpolitikai nyilatkozat