Bridgestone Tatabánya | Reggeliosztas

A Bridgestone-nal a reggel(i) is jól indul!

A vezetőség gondosan csomagolt reggelivel lepte meg a tatabányai gyár dolgozóit

A korábban Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató címet szerző Bridgestone Tatabányánál széles mosollyal, jóllakottan indulhatott a reggeli műszak augusztus első hetében. A vállalat vezetősége úgy döntött, néhány napon korábbra állítja az ébresztőórát, hogy egy különleges ajándékkal kedveskedjen a kollégáknak.

A cég ügyvezető igazgatója Topolcsik Melinda és a különböző területek közép- és felsővezetői négy alkalommal gondosan összekészített reggelis csomagokkal várták a munkába érkező dolgozókat a tatabányai abroncsgyár bejáratánál reggel 5 órától. Az akcióról a munkatársak nem sejtettek semmit, így még nagyobb örömmel vették át a kakaós csigát, gyümölcsöt és frissítőt rejtő csomagokat, melyeken még egy kedves napindító üzenet is szerepelt.

A reggeliosztásokat a különböző műszakokhoz igazították a szervezők, így senki nem maradt le az eseményről. „Úgy gondolom, a dolgozói elégedettség a munkáltatók részéről mindig valódi törődéssel kezdődik, így mi is folyamatosan erre törekszünk” – mondta Topolcsik Melinda a projekt kapcsán. A jókedvet tovább fokozta, hogy az osztásokkor a háttérben örökzöld slágerek szóltak, amíg az összesen 1200 darab reggelis csomag gazdára talált.

Cikk megosztása