Bridgestone Tatabánya | Movember

Movember – Bajusszal az egészségért

Idén már harmadszor tartotta meg a „Movember – Bajusszal az egészségért” hónapot a Bridgestone tatabányai gyára, amely a prosztatarák elleni küzdelemre hívja fel a figyelmet. A Movember nemzetközi kezdeményezés része, hogy a férfi egészségre bajusz- és szakállnövesztéssel hívják fel a figyelmet novemberben.

A gyárban a férfi dolgozók számára összesen tizenegy alkalom állt rendelkezésre novemberben, hogy részt vegyenek ingyenes szűrésen.

Játékos programokban sem volt hiány: a legerősebb Bridgestone-dolgozók kalapácsos erőmérővel tesztelték az erejüket, melynek jutalmául sportos ajándékot kaptak. Emellett részt vehettek egy úgynevezett szakáll-bajusz kvízen is, amelynek kitöltői között szakállápolási csomagokat sorsoltak ki.

A Bridgestone Tatabánya kiemelten fontosnak tartja a dolgozói mentális és fizikai egészségének megóvását. Utóbbit például folyamatos, ingyenes szűrésekkel, oltásokkal erősítik, a lelki egészséget pedig tanácsadással, a családok támogatásával és színes programokkal támogatják.

Cikk megosztása