Láthatósági előadás

Láthatóság és közlekedésbiztonság a Bridgestone Tatabányánál

Közvetett módon a Bridgestone, mint prémium gumiabrcsongyártó jelentősen befolyásolja a közlekedés biztonságát. A megfelelően kiválasztott és megfelelő állapotban tartott téli-nyári gumiabroncs csökkenti a fékutat, nagyobb tapadást biztosít az utakon, valamint támogatja a sofőrt, hogy kontroll alatt tartsa a járművet.

Azonban egy jó abroncs felszerelése még nem oldja meg, hogy a közlekedés valóban biztonságos legyen, amelyre nem lehet elég korán felhívni a figyelmet. A Bridgestone Tatabánya dedikált kollegái pontosan ezért tartottak előadást a témában a Tatabányai Rendőrkapitánysággal együttműködve 11-12 éves tanulóknak a gyárhoz közeli iskolákban.

Elsőként a tatabányai Dózsakerti Váci Mihály, majd a környei Kisfaludy Mihály Általános Iskola diákjai fogadhatták a Bridgestone újdonsült óraadóit és a rendőrség képviselőjét, valamint aktívan részt is vettek a prezentációval és mini táblákkal tarkított előadásokon. A gyerekek lelkesen jelentkeztek és szóltak hozzá a témához. Öröm volt látni a kollegáknak, hogy jó kezekben lesz a jövő közlekedése! 

Cikk megosztása