Remek hangulatban, természetközeli helyszínen ünnepelte a gyereknapot a Bridgestone Tatabánya

A május utolsó vasárnapján tartott nemzetközi gyereknap alkalmából a vállalat idén vidám, tanulással, játékkal és nevetéssel teli napot ajándékozott a Bridgestone-os gyerekek és szüleik számára. Június 8-án, szombaton rendezték meg ugyanis a Bridgestone Gyereknapot a Naszályban található Ferencmajori Madárvártán, a Duna-Ipoly Nemzeti Parkkal közös szervezésben.

A 2024-es Bridgestone Gyereknap így kicsit más volt – nem jobb, nem rosszabb, csak kicsit más. Elhagytuk a manapság oly népszerű ugrálóvárakat, digitális vagy lövöldözős játékokat. Helyette a természet felé fordultunk – és milyen jól tettük!

A csodás, napsütéses időben tartott eseményen közel hatvanan gyűltek össze, ahol kicsik és nagyok számos színes programon vehettek részt – többek között például madárgyűrűzésen, távcsöves madármegfigyelésen és többállomásos csapatversenyeken. A résztvevők az izgalmas programokon keresztül sok-sok érdekességet ismerhettek meg a madarak életéről, az igazán kíváncsiak pedig még meg is simogathatták a kismadarakat!

A szórakoztató programok, a friss levegő, a kellemes napsütés és a természet közelsége mindenki számára felejthetetlenné varázsolta a napot.

Cikk megosztása