Tappancs_adomany

A Bridgestone Tatabánya idén a négylábúakat támogatja munkatársai szavazatai alapján

A „Szavazz egy jó ügyért” program keretében a kollégák már másodszor dönthettek arról, hogy melyik helyi ügyet, szervezetet támogassa adománnyal a vállalat. A munkatársak a gyár belső kommunikációs felületeit használva adhatták le voksaikat, és idén – a tavalyihoz képest kétszer annyi szavazattal – a Tappancs Állatotthon Alapítvány és Őrszolgálatot választották meg szerencsés nyertesnek.

Az alapítvány így 300.000 forintos pénzadományt, illetve 130 kg állateledelt és 150 liter macskaalmot kapott, amelyet az abroncsgyár juttatott el a szervezet számára. A Bridgestone munkavállalóinak emellett lehetősége nyílik majd arra is, hogy az állatotthon lakóinak legnagyobb örömére, önkéntes kutyasétáltatással is segítsék az alapítványt.

„Minden évben több olyan aktivitást indítunk, amellyel a környékbeli alapítványokat, központokat, közösségeket segítjük. Tudjuk, hogy ezek a szervezetek meghatározó részei a régió életének, így pedig a munkatársaink szívéhez is közel állnak azok az ügyek, amiket képviselnek. Nagy örömömre szolgál, hogy immáron második alkalommal is megszerveztük a „Szavazz egy jó ügyért” programunkat. A Tappancs Állatotthonnal nem ez az első együttműködésünk és azt gondolom, különösen fontos, hogy a Bridgestone ismét szerepet vállalhat abban, hogy az alapítvány négylábú lakói megkapják a nekik járó törődést – hangsúlyozta az adományok átadásakor Topolcsik Melinda, a Bridgestone Tatabánya Termelő Kft. ügyvezető igazgatója.

A kollégák is szívügyüknek tekintik a társadalmi felelősségvállalást, ezt pedig az alábbi példa is jól mutatja: az egyik munkavállaló egy anyák napi kívánságokat valóra váltó kampányban azt kérte, hogy az ő álma beteljesítése helyett a gyár a Tiszta Szívvel az Állatokért Alapítvány munkásságát támogassa. Az elhivatottságot a vezetőség is örömmel fogadta, így az alapítvány 100 000 Ft adománnyal gazdagodott.

Cikk megosztása