Terem átadás

Bridgestone-os segítség a tanévkezdéshez

A Dózsakerti Váci Mihály Iskola megkeresése az első osztályosok tanteremfelújítás támogatására hamar eljutott a Bridgestone Tatabánya vezetőségéhez is, akik úgy döntöttek, hogy az abroncsgyár teljes egészében vállalja a felújítási munkálatok költségét.

A tanévkezdés apropóján a Bridgestone az ENCZ ATRO Kft-vel együttműködve 12 nap alatt újjávarázsolta az iskola 10. számú tantermét. A padlót teljes egészében felújították, kicserélték a lambériát, új mosdót, csapokat és tükröt vettek, csempéztek, villanyt szereltek és lefestették a radiátorokat, és az ajtót is. Emellett parafatáblák és fogasok is kerültek a terem falára, az asztalok és székek lábára pedig padlófilcek, amik így megvédik az elkészült padlóburkolatot.

„Egyik alapelvem az élethosszig tartó tanulás, amelynek népszerűsítését küldetésemnek is érzem. Úgy gondoltuk, hogy a kisdiákok megérdemlik, hogy szép és kulturált környezetben tanuljanak, így támogatásunkkal hozzájárultunk az eredményesebb iskolakezdéshez, tanuláshoz és nem utolsó sorban a jövő generációinak fejlődéséhez.” – nyilatkozta Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató a projekt kapcsán.

Cikk megosztása