Ők lettek idén a közlekedésbiztonság hősei a Bridgestone Tatabánya „Így KERÉK a világ” pályázatán

Az idei évben is nagy érdeklődés mellett zajlott le a már hagyománnyá vált „Így KERÉK a világ” alkotópályázat, amire Bridgestone-os édesanyák és édesapák gyerekei nevezhetnek kreatív alkotásaikkal, értékes nyereményekért.

Az őszi időszakot a Bridgestone Tatabánya a közlekedésbiztonságnak szentelte, így az alkotások is ebben a témában készültek. A kreativitás nem szabhatott határt a műveknek, lehettek azok plakátok vagy rövid oktató videók, egy volt a fontos: hívják fel a figyelmet a biztonságos közlekedésre!

Az ünnepélyes díjátadón Topolcsik Melinda ügyvezető igazgató és Király Ildikó HR vezető két kategóriában adták át a díjakat. Minden dobogós különböző értékű ajándékutalványt nyert, amelyeket sportszerekre válthatnak be. A szépszámú nevezésre való tekintettel két közönségdíjas is született, akik egy-egy LEGO City szettet kaptak ajándékba. Emellett minden alkotó kiérdemelte a biztonságos közlekedés hőse címet és egy kerékpáros sisakkal is gazdagodtak. Az átadót Misi bohóc közlekedési szabályokról szóló vidám előadása tetté még színesebbé, ami végül egy közös tortázással zárult.

Cikk megosztása